Billflip fakturering hjälp

Vad är Billflip?

Billflip är ett online faktureringsprogram som hjälper dig få ordning på din fakturering. Programmet är extremt lättanvänt och det tar bara några minuter att komma igång och skapa ens första faktura. Vårt mål har varit att skapa ett snabbt, lättförståeligt och snyggt faktureringsprogram som låter dig fakturera utan krångel. Samtidigt har Billflip självklart en rad avancerade funktioner (t.ex. återkommande fakturor, ROT/RUT-avdrag) för dig som behöver få ut mer från ditt faktureringsprogram.

Hur skapar jag ett konto?

För att skapa konto, klicka här

Kan jag skicka fakturor med e-post? Kan jag få min logotyp på fakturan? Har programmet stöd för ROT/RUT-avdrag?

Svaret på alla ovanstående frågor är ja! För mer information om Billflip:s olika funktioner, klicka här.

Hur mycket kostar tjänsten? Är den gratis?

Tjänsten är helt gratis under testperioden som ger tillgång till alla funktioner. Därefter finns flera typer av abonnemang att välja mellan beroende på hur mycket du fakturerar (för priser, klicka här). Vårt mål med prissättningen har varit att göra tjänsten tillgänglig för alla, därför har vi valt att ha en prisnivå som är jämförelsevis låg. Dessutom kan du vara säker på att du slipper gå dyra kurser för att förstå hur vårt faktureringsprogram fungerar - allt är glasklart från första början!

Gäller öppet köp, har jag ångerrätt?

Öppet köp och ångerrätt gäller inte. Då tjänsten och dess funktionalitet kan till fullo testas innan man genomför betalning, och då betaltjänsterna aktiveras omedelbart efter betalning, erbjuder vi inte öppet köp.