Billflip faktureringsprogram fördelar

Billflip är ett av marknadens modernaste faktureringsprogram som skapats med ett enda mål i åtanke – att underlätta faktureringen för dig som företagare. Vi har arbetat hårt med att skapa ett faktureringsprogram som är extremt lättanvänt, men som samtidigt innehåller en rad avancerade funktioner.

Jag visste inte att fakturering kunde vara så enkelt innan jag började använda Billflip.
Stefan Bergling, egenföretagare.

Snygga fakturor helt gratis!

Våra snygga fakturamallar garanterar att dina fakturor ser professionella ut. Glöm hemmagjorda exceltabeller eller fula worddokument, med vår tjänst blir dina fakturor seriösa och proffsiga!

Din logotyp på alla fakturor – helt gratis!Många faktureringstjänster väljer att ta betalt för grundläggande funktioner som att lägga till din logotyp på fakturorna. Inte vi! Du laddar upp din logotyp med ett par musklick, därefter visas den på alla fakturor som du skickar ut.

Inga dolda kostnader.Vårt faktureringsprogram är helt gratis under testperioden, därefter kan du uppgradera ditt konto till en väldigt låg kostnad (klicka här för aktuella priser). Vi begränsar heller inte funktionaliteten för våra gratiskunder, du har tillgång till alla funktioner som faktureringsprogrammet erbjuder. Om du behöver fakturera mer efter gratisperioden kan du teckna abonnemang för våra betaltjänster, men detta är absolut inget tvång. Till skillnad från våra konkurrenter har du inga dolda kostnader, utan allt är glasklart och transparent från första början.

Enkel och snabb fakturering. Spara tid och pengar.

Det ska vara enkelt att fakturera!Vårt mål är att göra det enklare för mindre företag att sköta sin fakturering. Därför har Billflip ett mycket användarvänligt gränssnitt som alla kan förstå. Vi vet hur viktigt det är att enkelt kunna navigera bland ens kunder och fakturor, samt kunna ta fram viktig information vid behov. Därför är användarvänlighet vårt ledord.

Öka din omsättning!Om du t.ex. driver en webbutik/internethandel kan du öka din omsättning genom att erbjuda kunderna möjligheten att handla mot faktura. Vårt faktureringsprogram har också en funktion som påminner dig om en faktura förfallit till betalning, vilket gör att du aldrig kommer missa en fakturas förfallodatum eller glömma bort en obetald faktura.

Skapa och skicka fakturor med ett par musklick.Det är enkelt att komma igång med din fakturering. På blott ett par klick kan du skapa din första faktura. Du kan välja att skriva ut fakturan och skicka den manuellt, skicka den via e-post. Allt är glasklart redan från första inloggningen!

Sedan jag hittade detta faktureringsprogram spenderar jag mycket mindre tid på fakturering, tid som jag istället kan ägna åt viktigare saker som ger inkomst.
Peter Jansson, frilansdesigner

Full kontroll över din fakturering

Återkommande fakturor.Vårt system har stöd för återkommande fakturor, så om du t.ex. säljer abonnemang eller äger ett hyreshus där du behöver fakturera samma belopp varje månad kan du låta vårt automatiska system sköta detta. Du skapar den första fakturan och ställer sedan in när den ska skickas till kunden – sedan tar vårt faktureringsprogram hand om resten!

Betalningspåminnelser.Ibland händer det att ens kunder glömmer bort att betala. Vårt faktureringsprogram påminner dig när en fakturas förfallodatum passerat. Därefter kan du enkelt redigera fakturan och påföra t.ex. påminnelseavgift, alternativt kontakta kunden och informera om att fakturan förfallit.

Offerter och kreditfakturor.Självklart har Billflip stöd för funktioner som offerter och kreditfakturor. Om en offert blir godkänd kan du göra om den till en faktura med ett klick, och systemet meddelar dig automatiskt när giltighetstiden på offerter går ut. Om du behöver ställa ut en kreditfaktura går även detta att göra på några sekunder – allt fungerar snabbt, säkert och effektivt!

För mig som har en liten byggfirma är detta faktureringsprogram fantastiskt, särskilt stödet för ROT/RUT-avdrag!
Jochen Wachtmeister, småföretagare

Avancerade faktureringsfunktioner

Stöd för ROT/RUT-avdrag.Det kan vara krångligt att räkna ut och fakturera korrekt när det gäller husarbeten. Billflip har stöd för ROT/RUT-avdrag – du markerar en tjänst som avdragsgill och systemet sköter resten. Alla beräkningar blir helt korrekta och du slipper oroa dig över att ha gjort fel med siffrorna.

Webbaserat faktureringsprogram ger hög säkerhet.Billflip är ett faktureringsprogram online. All data lagra på säkra servrar och vi utför daglig backup för att garantera att all information är i säkerhet. Du slipper oroa dig för datorhaverier och hårddiskkrascher. Dessutom innebär detta att du aldrig behöver uppdatera programmet, eftersom allt sköts automatiskt.

Inbyggt hjälpsystem. Är något oklart? Är något svårt att förstå? Vårt inbyggda hjälpsystem svarar på dina frågor! Om du mot förmodan inte skulle finna svar på din fråga i hjälpsystemet har vi också e-postsupport, som snabbt svarar på alla dina frågor.